ASSORTIMENT

Desem Pumpkin

More info

Dit heerlijk "herfstig" gekleurde brood bevat geroosterde pompoen en sesamzaden. Het brood is licht zoetig en heeft door het hoge vocht gehalte in de pompoen een zeer malse kruim

Desem Bruno

More info

De Desem Bruno is een brood deels gemaakt met volkoren tarwemeel, en is dus vezelrijk. De kruim in spekkig en luchtig  en het brood heeft een stevige knapperige korst. De Desem Bruno is ook met zaden te verkrijgen.

Desem Olivia

More info

Bij de Desem Olivia hebben we alle smaken gebundeld. Het licht zurige van ons desem, zoet van de gedroogde abrikozen, zout van de zwarte olijven en tot slot het tikkeltje bitter van de donker gebakken korst. Kortom, een brood vol temperament!

Beste ambachtelijk zuurdesembrood bietenbrood Utrecht

Desem Beetloaf

More info

Als de bieten in het seizoen zijn, dan zit onze Desem Beetloaf absoluut in het assortiment. Door het gebruik van verse rode bieten heeft het brood een volle zoete aardse smaak.

Tip: Heerlijk in combinatie met geitenkaas of blauwe kaas

Desem Sunray

More info

Dit brood krijgt zijn warme smaak en intens kleur door de specerij curcuma, ook wel geelwortel genoemd. Het deeg is verrijkt met mengsel van verschillende pitten en zaden, echt een brood met karakter!

Tip: Ook heerlijk in combinatie met een selderij salade of een avocado salade

LOCATIE

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Nederland

CONTACT

+31 6 457 81 733
info@bammetjebakery.nl
www.bammetjebakery.nl

INFO

Bammetje Bakery
kvk 68155891
btw 202055930B01