• Absoluut zonnetjes in huis deze zomerfruit tarteletten ☀️. Afgelopen weekend gemist... Geen zorgen, samen met nóg meer lekkers zijn ze deze week weer te bestellen. Wil je weten wat er wekelijks in de bakkerij te verkrijgen is, kijk dan iedere maandag op onze website of via de link in de bio het nieuwe assortiment. ❤🌱🧁🥖
  • Het Bammetje Bak Lab was vandaag het aanrecht thuis. Ook wij proberen, zover het kan thuis te werken. Want het ontwikkelen van recepten gaat gewoon door en dat kan prima vanuit huis. Vandaag bakte we de Mexicaanse zoete broodjes Conchas, wat 'schelpen' betekent in het spaans. En het broodje doet z'n naam eer aan. De super zachte Briochebol met krokante topping is een te gekke en unieke combinatie! In Mexico worden conchas vaak gegeten bij het ontbijt, maar wij lusten hem op ieder moment van de dag met een goeie kop thee erbij. We maakten twee varianten. Één met Kardemom&Kurkuma en één met Kaneel&Cacao. Beide natuurlijk 100% VEGAN.

Deze vrijdag te krijgen in de bakkerij als misbaksel😉 van de week voor maar €2.

Wil je desembrood of taart bij ons komen ophalen? Bekijk dan het bestelformulier van deze week op de website of de link in de bio. ❤🌱🥖🧁
  • Heb je al te vaak voor een leeg broodschap gestaan? Wij hebben een fantastisch idee. "Wat voor idee" hoor ik je denken. Hier komt ie:
Het Bammetje Bak Lab!
Momenteel kunnen we niet onze dagelijkse lunch serveren en gebruiken we onze tijd op een andere manier nuttig.
Omdat we de huidige situatie graag luchtig willen houden, net als ons brood 😉, gaan we de aankomende weken verder met het vernieuwen van ons assortiment. Daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken. Iedere vrijdag kun jij als eerste onze nieuwste desembroden, patisserie of (mis)baksels ophalen voor maar €2. Alles uiteraard 100% VEGAN.

Wil je weten wat we aanbieden, houdt dan de Bammetje socials in de gaten. Heb je zelf een goed idee voor ons assortiment, laat het ons weten door @bammetjebakery te taggen in je bericht. Dan weten wij zeker dat we jou idee hebben gezien.

Keep you posted! ❤🌱🥖🧁
  • Het was even stilltjes rond de bakery, want er moesten snel wat plannen gesmeed worden. Jullie kennen de berichtgeving inmiddels natuurlijk. Ook onze lunchroom is helaas gesloten t/m 6 april ivm het Coronavirus. Maar omdat we ook desembrood, vegan patisserie en andere lekkernijen in de winkel aanbieden, hebben we besloten de bakkerij open te houden met aangepaste openingstijden. En wel op vrijdagen en zaterdagen voor het afhalen van bakkerijproducten. Om klanten zo snel en veilig mogelijk van dienst te zijn en we niet willen dat er wordt misgegrepen, openen we voor deze periode een bestelformulier. 
We hopen natuurlijk dat we als kleine onderneming net als ieder ander goed deze periode door mogen komen. Daarom zijn we je alvast onwijs dankbaar als je ons komt supporten en jezelf tegelijkertijd voorziet van wat lekkers.

Maar natuurlijk het allerbelangrijkste: 
Be safe! 🌱🧁🥖
Bestelformulier:
https://forms.gle/yjsHVukyFRKSmkAT7
  • Vandaag hebben we wat nieuwe technieken uitgeprobeerd in de bakery. Want ook hier zijn we gelukkig nooit uitgeleerd. Zie hier het resultaat...
  • Love is in the air....daarom alleen vandaag deze super aandoenlijke Raspberry Redvelvet cupcake in de bakery. Uiteraard totally vegan!
❤🌱🧁
  • Zeg je Utrecht, dan zeg je natuurlijk Utrechtse spritsen. Al in 1888 werd de sprits in Utrecht geïntroduceerd en sindsdien kunnen we met z'n allen van dit heerlijke koekje genieten. Spritsen vind je inmiddels door heel Nederland, maar voor onze Vegan Matcha Spritsen, moet je toch echt bij ons  in Utrecht zijn 😉!
Ze zijn ieder geval deze week nog te krijgen in de bakkerij, maar ik denk dat ze wel een plekje verdienen in ons vaste assortiment, wat denk jij? 💚🍪
  • Het was volle bak tijdens deze workshop desembrood bakken. En na al het harde werk had iedereen een top beloning! Wil je al tijden alles leren over desembrood en aan het einde van de workshop ook zo'n serieuze blik trekken wanneer ik het brood aansnijd? Of is deze workshop het perfecte kado voor je partner, oma of vader? Kijk dan op de website voor de beschikbare data. Tot in de bakkerij!

www.bammetjebakery.nl/workshop-volwassenen/ ❤🌱🥖
  • Heb je ooit zulk kleurrijk brood bij elkaar gezien? Desem Olivia, Sunray, voor de gelegenheid desem Bietloaf en veel ander lekkers vlogen voor de Kerst de deur uit. Hartstikke bedankt allemaal voor jullie bestellingen en support. 
You're the best!!! ❤
  • Een Bammetje Bakery Classic: de Desem Sunray aka curcumabrood. En ook deze beauty staat op de bestellijst voor de Kerst. Is dit aromatische brood ook jou favorietje of wil je daar graag achter komen, vergeet hem dan niet te bestellen. Je hebt morgen (19 december) nog de hele dag om je bestelling door te geven. Wees er tijdig bij om teleurstelling tijdens de ophaaldagen (23 en 24 dec) te voorkomen. Geen bestelling geplaatst = hele hele hele kleine kans op brood of ander lekkers!!! www.bammetjebakery.nl/bestellen ❤🎄
  • 🎄Kun je hem al bijna proeven? Deze limoncello lavendel tart is natuurlijk óók voor de Kerstdagen te bestellen. Heerlijk als dessert, maar ook super voor bij de koffie. Wil je nóg lekkerder thuiskomen van de hond uitlaten/ de familiewandeling...need I say more 😉😉😉 Meer dessert opties bekijken of andere producten bestellen kan nog altijd via www.bammetjebakery.nl/bestellen

Don't miss out! ❤🌱🍰
  • Een heerlijke variatie op het traditionele breekbrood: Deze Pain d'Epi zou zeker niet misstaan aan je Kersttafel. Én belangrijker, hij is nog lekker ook! Is het jou taak om brood en dipjes mee te nemen voor de rest van de familie, vergeet dan niet je Pain d'Epi nog even te bestellen 😉. De Pain d'Epi, je favoriete desembroden en een selectie van desserts zijn tot 19 december te bestellen via de onderstaande link.

www.bammetjebakery.nl/bestellen ❤🌲
  • New new new: Vegan Saucijzen broodjes. De ontwikkeling van deze broodjes had wat voeten in de aarde, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard.
Met speciale dank aan @spunge77 voor haar doorzettingsvermogen 😉.
Vanaf dinsdag for ever and ever in het assortiment. ❤🌱
  • Er gebeurde de afgelopen weken van alles achter de schermen bij Bammetje Bakery. Éen ding kan ik alvast met je delen: Ho ho ho 🌲, het Bammetje Bakery assortiment voor de feestdagen staat online!!! Geen tijd om met kerst zelf iets te bakken, of bak je er hélemaal niks van. Laat mij je dan een handje helpen. Deze elegante Chocomousse taart met een vleugje bladgoud is trouwens ook te bestellen 😉.
Kijk voor het assortiment op
www.bammetjebakery.nl/bestellen 🌱❤🍰🍞
  • Van Ulrike van Bammetje Bakery kregen we na de Workshop Zuurdesembrood bakken een klein beetje desem mee naar huis om zelf te oefenen. Mijn desem heb ik 2x ververst en na de 2e dag heb ik deze heerlijke  prachtige broden gebakken. Supertrots op het resultaat. 
#homemadebread  #bammetjebakery #bammetje #desem #zuurdesemstarter #zuurdesembrood #zuurdesem #bakingfromscratch #desembrood #sourdough #sourdoughstarter #sourdoughbread #workshopbroodbakken #broodbakken #brood #bread #breads #lovetobake #lovemakingbread #lekkerbrood #voedzaam #zelfgemaakt #foodblogs #foodphotography #foodbloggers #foodgram #foodgasm
  • Workshop Zuurdesembrood bakken. Deze foto's kwamen voorbij bij het opschonen van mijn smartphone, het is alweer ruim een maand geleden dat ik een workshop desembrood bakken bij Ulrike heb gevolgd van Bammetje Bakery. Weer veel geleerd en een topdag achter de rug met prachtige broden als resultaat.

#bammetjebakery #bammetje #desem #zuurdesemstarter #zuurdesembrood #zuurdesem #bakingfromscratch #desembrood #sourdough #sourdoughstarter #sourdoughbread #workshops #workshop #workshopbroodbakken #utrecht #broodbakken #brood #bread #breads #lovetobake #lovemakingbread #lekkerbrood #voedzaam
  • Finally I found it. 
This is my best bakery in Utrecht!! #bammetjebakery 
#utrecht
#bakery 
#ほんとは誰にも教えたくない
#やっと見つけた
#超私好みの小さなパン屋さん
#サワー種
#外はバリバリ
#中もっちり
#クラムの気泡がツヤツヤ
#雨の中行った甲斐あった
  • Het is zover!!! Om nóg meer moois te kunnen maken is Bammetje Bakery opzoek naar collega’s die het team komen versterken en voor langere termijn beschikbaar zijn (geen stages). Heb jij passie voor bakken, ervaring als (thuis)bakker of leerling bakker en ben je tussen de 16-25 jaar: - minimaal 8-20 uur beschikbaar, ook in het weekend.
- met ervaring in het bakken van (desem)brood, patisserie en viennoiserie
- werk je secuur
- ben je leergierig en zelfstandig
- en ben je altijd in voor een praatje met onze gasten.

Dan zijn we opzoek naar jou! Stuur een email met je motivatie, CV en eventueel foto’s van je baksels naar info@bammetjebakery.nl en wie weet tot in de bakkerij! 🤯🎉🍰🍞🌱❤
  • Simpel en niet te weerstaan: Raspberry Red Velvet cupcakes. Frambozen en een vleugje chocolade, hemelse combo 🤤 en 100% plantaardig. Alleen vandaag nog in de bakkerij, samen met heel veel ander lekkers natuurlijk! ❤🌱
  • Wat je krijgt als hersenspinsels samenkomen? Deze celebration terrazzo snickers cake met droogbloemen van @debloementoko als topper. Gewoon omdat het kan 😉. Chocolate sponge, peanutbuttercream, caramel en natuurlijk chunky pinda's. Een hele mond vol dus en zoals je weet 100% vegan 🌱.
Heb je iets te vieren en wil je deze taart bestellen? Stuur dan een email naar info@bammetjebakery.nl voor de mogelijkheden. Piece of this cake? Loop dan vandaag nog even de bakkerij binnen voor jou puntje.
Fijn weekend 😚

LOCATIE

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Nederland

CONTACT

+31 6 457 81 733
info@bammetjebakery.nl
www.bammetjebakery.nl

INFO

Bammetje Bakery
kvk 68155891
btw 202055930B01