• Mijn liefde voor kokosbollen is TE groot 🤤. Ik denk dat ik ze 4 jaar geleden voor het eerst at op een foodtruck festival en ik was meteen verkocht. Ik hou wel van een uitdaging (obsessed) en maakte het mijn missie dè perfecte kokosbol zelf te maken (voor weekend cravings). En ik had hem! Maar weken geleden begon m'n missie weer van voor af aan, de oldie was namelijk niet plantaardig. Ik kan jullie nu met trots vertellen dat mijn perfecte kokosbol is "geveganised"!!! Lekker knapperig van buiten en smeuig van binnen. Deze drie heb ik uiteraard zelf opgegeten met een zomers lavendel-munttheetje erbij. Maar morgen heb ik weer een nieuwe batch voor je liggen in de bakkerij. See ya there! ❤🌱
  • Er zijn nog mega veel recepten te "veganisen" maar jullie weten de bakkerij er al goed voor te vinden. Echt super 😁 thanks guys!!! Deze surprise verjaardagstaart met aardbeien, vanille en rozenwater is voor iemand die dat zelf dus nog niet weet.
Hell of a surprise!!! ❤🌱🍰
  • Deze prachtige foto's gemaakt door @karinedebruijn herinneren me altijd aan de leuke workshop die ik gaf op @koningshof_utrecht . Het was knetter heet die dag, en de cursisten waren (bijna letterlijk ;)) on fire. Het resultaat....desembroden waar je U tegen kon zeggen!
Wil jij ook zulke mooie beauties uit de oven krijgen, maar wil het nog niet zo lukken. Of wil je gewoon eens bij mij in de bakkerij kijken hoe ik elke dag m'n desembrood bak, die kans krijg je. Er zijn namelijk weer workshop data geprikt 🙌. Klik voor alle nieuwe workshops op de link in de bio en meld je aan. Én laat me natuurlijk ook even weten dat je erbij bent!

Zie je dan!
❤🌿🥖
  • Jullie hebben ook vast iets dat je al tijden wil proberen, maar waar het iedere keer niet van komt...Ik had dat met paddestoelen. Of nouja het kweken ervan dan. Al zeker 1,5 jaar liep ik rond met het idee het zelf eens te proberen, aangezien ik er een mega liefhebber van ben. Ik had het nodig huiswerk maanden geleden al gedaan en had om van start te kunnen gaan zelfs online al het één en ander gekocht. Je raadt het al, dat pakketje lag vervolgens maanden onuitgepakt in m'n berging. Tot vorige week dan. En het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf. Al na een week heb ik vandaag deze enorme roze oesterzwam kunnen oogsten. Nu nog een lekker receptje vinden om hem in te verwerken. Enig idee wat ik er mee kan maken? ❤🍄
  • 🎉 Het is feest🎉. Bammetje Bakery bestaat deze week namelijk alweer een heel jaar. OMG!!! Toen ik vorig jaar startte had ik eerlijk gezegd werkelijk geen idee waar ik aan begon. Na jaren in de mode te hebben gewerkt, wist ik alleen dat ik geen carrière meer in die branche ambieerde. Ik wilde elke dag doen waar ik het aller vrolijkst van werd, desembrood bakken. Nu een jaar later kan ik soms nog niet geloven dat ik er elke dag weer mag staan. Ik heb het afgelopen jaar mega veel brood voor jullie mogen bakken, de allerliefste klanten mogen ontmoeten en bestellingen mogen leveren. Bedankt dus allemaal voor jullie support 😘.
En wie jarig is trakteert natuurlijk. Daarom zijn alle desembroden deze week met 20% korting. Des te meer reden dus om je lievelings brood te komen ophalen. 
Op naar het volgende jaar 🥂
  • Ooow jongens, de eerste Bammetje Bakery moederdag giveway gaat gewoon gebeuren 🙌 🎁!!! We zijn vandaag helemaal los gegaan met het decoren van deze drie lagen chocolade cake. En we waren er zelf zo blij mee dat we hem dolgraag in real life met je willen delen. Wat moet je doen om deze mega lekkere vegan taart twv €75 met je familie en vrienden te kunnen delen?
1.Vertel ons in de comments met welke mama je deze bijzondere taart graag zou willen opeten
2. Volg @bammetjebakery
3.Woensdag 8 mei zullen we de winnaar bekend maken. Ophalen van de taart kan op vrijdag 10 mei in onze bakkerij. ❤🌱🍰
  • Jullie weten inmiddels wel hoe leuk ik het vind om nieuwe recepten te bedenken. Dus ik kon het natuurlijk niet laten weer aan de slag te gaan. Zie hier het resultaat, het is een veganistisch cashewnotentaart met cashewcrunch. Eerlijk, ik was er zelf aardig tevreden over. Maar ik ben juist onwijs benieuwd naar jullie mening over deze nieuwerd. Een aantal van jullie is vandaag al langs geweest om te komen proeven... Maar er is nog taart! Dus wil jij ook Bammetje proefkonijn zijn en je mening met me delen, stuur me dan een berichtje. Dan ligt ie morgen voor je klaar. Beter kan je het weekend toch bijna niet beginnen.. ❤🌿🍰
  • Vanaf vandaag tot vrijdag wel VIER soorten vegan taart in de bakkerij 😍. We hebben appel-spijs taart, extra dark brownies, bosvruchten muffins en Red Velvet cupcakes voor je. En er is natuurlijk ook desembrood. Moeten we wat voor je reserveren, stuur ons dan even berichtje! ❤🌿🍰
  • Jongens, wat was het super weer 🌞 heeeeerlijk! Iedereen die me een beetje kent weet dat ik een onwijze zonneaanbidder ben. Bij iedere zonnestraal leef ik steeds een beetje meer op, en vandaag dus helemaal. Ik was bij de aftrap van het nieuwe seizoen van @koningshof_utrecht. Daar stond ik met m'n blije hoofd, in de kas heel fanatiek m'n brood te snijden voor de lunch. De thermometer tikte er alweer bijna de 40°C 😅. Bloody hot dus, maar zóóó bloody gezellig! 
Lekker weekend allemaal! ❤🌿
  • Na een veeeeul te lange tijd heb ik eindelijk weer eens een nieuw desembroodje aan het assortiment kunnen toevoegen. Jawel, het is een maïsbroodje 🤗. We skippen even een dagje, hij is dus vanaf woensdag weer te krijgen in de bakkerij.
Alvast een brood reserveren, dat kan natuurlijk. Stuur me dan even een berichtje! ❤🌽🍞
  • Het is weer een heerlijk vrolijk plaatje, die taartjes. Donderdag en vrijdag in de bakkerij wel 4 soorten veganistisch gebak 🤩. Er is lemon cake, een mini sinaasappeltart met franzipane, chocolade cakes met mokka frosting en hazelnoot én heerlijk smeuig bananenbrood. 
Bestellen kan uiteraard! ❤🍰
  • Met al die posts van vegan taarten van de afgelopen weken zou je het misschien bijna vergeten, maar er is elke dag nog altijd vers desembrood te krijgen bij Bammetje. Dit brood met een melange van geroosterde zaden en fenegriek is inmiddels bij sommige van jullie al een favorietje...de geur alleen al 🤤. Mega lekker bij een vrijdagavond kaasplankje of zaterdag ontbijtje, beloofd ✌! ❤🥖

LOCATIE

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Nederland

CONTACT

+31 6 457 81 733
info@bammetjebakery.nl
www.bammetjebakery.nl

INFO

Bammetje Bakery
kvk 68155891
btw 202055930B01