• Jullie weten inmiddels wel hoe leuk ik het vind om nieuwe recepten te bedenken. Dus ik kon het natuurlijk niet laten weer aan de slag te gaan. Zie hier het resultaat, het is een veganistisch cashewnotentaart met cashewcrunch. Eerlijk, ik was er zelf aardig tevreden over. Maar ik ben juist onwijs benieuwd naar jullie mening over deze nieuwerd. Een aantal van jullie is vandaag al langs geweest om te komen proeven... Maar er is nog taart! Dus wil jij ook Bammetje proefkonijn zijn en je mening met me delen, stuur me dan een berichtje. Dan ligt ie morgen voor je klaar. Beter kan je het weekend toch bijna niet beginnen.. ❤🌿🍰
  • Vanaf vandaag tot vrijdag wel VIER soorten vegan taart in de bakkerij 😍. We hebben appel-spijs taart, extra dark brownies, bosvruchten muffins en Red Velvet cupcakes voor je. En er is natuurlijk ook desembrood. Moeten we wat voor je reserveren, stuur ons dan even berichtje! ❤🌿🍰
  • Jongens, wat was het super weer 🌞 heeeeerlijk! Iedereen die me een beetje kent weet dat ik een onwijze zonneaanbidder ben. Bij iedere zonnestraal leef ik steeds een beetje meer op, en vandaag dus helemaal. Ik was bij de aftrap van het nieuwe seizoen van @koningshof_utrecht. Daar stond ik met m'n blije hoofd, in de kas heel fanatiek m'n brood te snijden voor de lunch. De thermometer tikte er alweer bijna de 40°C 😅. Bloody hot dus, maar zóóó bloody gezellig! 
Lekker weekend allemaal! ❤🌿
  • Na een veeeeul te lange tijd heb ik eindelijk weer eens een nieuw desembroodje aan het assortiment kunnen toevoegen. Jawel, het is een maïsbroodje 🤗. We skippen even een dagje, hij is dus vanaf woensdag weer te krijgen in de bakkerij.
Alvast een brood reserveren, dat kan natuurlijk. Stuur me dan even een berichtje! ❤🌽🍞
  • Het is weer een heerlijk vrolijk plaatje, die taartjes. Donderdag en vrijdag in de bakkerij wel 4 soorten veganistisch gebak 🤩. Er is lemon cake, een mini sinaasappeltart met franzipane, chocolade cakes met mokka frosting en hazelnoot én heerlijk smeuig bananenbrood. 
Bestellen kan uiteraard! ❤🍰
  • Met al die posts van vegan taarten van de afgelopen weken zou je het misschien bijna vergeten, maar er is elke dag nog altijd vers desembrood te krijgen bij Bammetje. Dit brood met een melange van geroosterde zaden en fenegriek is inmiddels bij sommige van jullie al een favorietje...de geur alleen al 🤤. Mega lekker bij een vrijdagavond kaasplankje of zaterdag ontbijtje, beloofd ✌! ❤🥖
  • Er is weer taart!!! Meer lente en vrolijker dan deze sprinkle cake met bosvruchten coulis kan gewoon bijna niet 🌞. Uiteraard weer 100% vegan. Vanaf vandaag tot vrijdag in de bakkerij te krijgen. Heb je iets te vieren en wil je deze taart helemaal voor jou alleen. Stuur me dan even een berichtje! 🍰❤
  • De afgelopen tijd ben ik, zoals jullie misschien in de bakkerij ook wel gemerkt hebben, helemaal into taarten maken. En niet zomaar taarten, maar 100% veganistisch cakes. Ik heb namelijk ontdekt dat je voor een goddelijk lekkere taart helemaal geen eieren of zuivel nodig hebt. Dus vegans van Utrecht, jullie kunnen  nu ook bij mij terecht voor taart ;-). Deze chocolade hazelnoten taart is dus helemaal plantaardig en ik beloof je dat je het verschil niet proeft met een "normale" taart. Al benieuwd geworden? Vanaf vandaag tot vrijdag is hij te krijgen in de bakkerij. 🌿❤🍰
  • Wist jij al dat je naast desembrood, ook taart in de bakkerij kan krijgen? Alleen een puntje voor bij de koffie of als je wat te vieren hebt, een hele taart die je van te voren kunt bestellen. Omdat ik van iedere taart graag een spektakelstuk maak, vormde ik van de week voor het eerst deze suikerbloemen. Ik was meteen verliefd 😍. En ja, ze zijn eetbaar! Deze ga je zeker terug zien op één van de taarten van Bammetje. ❤🍰
  • Bammetje Bakery Death By Chocolate Cake 🤤
  • Yeah i'm back....nou ja bijna dan. Ik heb namelijk de afgelopen 2 weken geen brood gebakken, maar ga vanaf maandag weer lekker aan de slag. Wat ik dan wél gedaan heb? Nou, naast natuurlijk het vieren van de feestdagen 🎆, heb ik ook terug geblikt op het afgelopen jaar. Én ik heb weer nieuwe plannen gesmeed voor 2019. Er komen weer leuke dingen aan! Het geven van workshops is er één van. Ik geniet elke dag weer van bakken en als je me de kans geeft kan ik er de hele dag over praten 😉. Deze foto is inmiddels alweer bijna een jaar geleden tijdens Creative Life genomen. We hadden er een microbakkerij opgezet waar we 3 dagen lang live brood bakten en workshops gaven. En het is tijd die draad weer op te pakken. Vraag je je al tijden af wanneer ik weer een workshop geef en wil je weten hoe ik te werk ga in de bakkerij, dan is dit jou moment. Link voor de beschikbare data voor een kijkje in de keuken vind je in de bio.

Happy 2019
🥖❤
  • Dit is niet één van de nieuwe broden die binnenkort in het assortiment gaat verschijnen, maar inmiddels zeker een gouwe ouwe. Heb jij de desem Sunray al geproefd? Van alle broden die ik bak is dit broodje met kurkuma en zwarte peper toch wel één van mijn favorieten. Ze gaan zometeen de oven in, dus vandaag is hij weer te krijgen in de bakkerij 🌞

LOCATIE

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Nederland

CONTACT

+31 6 457 81 733
info@bammetjebakery.nl
www.bammetjebakery.nl

INFO

Bammetje Bakery
kvk 68155891
btw 202055930B01