DATA

DESEMBROODWORKSHOP

DATUM: 16 FEBRUARI 2019
LOCATIE: BAMMETJE BAKERY, UTRECHT
TIJD: 09.00-12.00 UUR

Desem is een mengsel van bloem of meel en water dat je een aantal dagen laat fermenteren. Tijdens die dagen verzuurd het deeg door de micro-organismen in de meel. Dit verzuurde deeg kun je vervolgens gebruiken als rijsmiddel om brood mee te bakken. Tijdens de workshop desembrood bakken komen alle stappen van het bakken met desem voorbij en laat ik je zien hoe je dit thuis, ook met weinig apparatuur kunt doen. Je leert je eigen desem maken en onderhouden, het kneden van je deeg, het vormen van je brood en natuurlijk het bakken.
Bij deze workshop ligt de nadruk op alles wat er te vertellen is over desem en het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. En uiteraard mag je het brood gebakken tijdens de workshop lekker mee naar huis nemen! Wij zullen tijdens de workshop werken met tarweproducten, en producten die minimale sporen van noten kunnen bevatten. Deze workshop is dus niet geschikt voor mensen met een gluten intolerantie of allergie. Mensen met een noten allergie kunnen in principe gewoon deelnemen, maar de broden die we tijdens de workshop bakken kunnen dus sporen van noten bevatten. Kosten zijn €55 p.p.

DESEMBROODWORKSHOP

DATUM: 23 FEBRUARI 2019
LOCATIE: BAMMETJE BAKERY, UTRECHT
TIJD: 09.00-12.00 UUR

Desem is een mengsel van bloem of meel en water dat je een aantal dagen laat fermenteren. Tijdens die dagen verzuurd het deeg door de micro-organismen in de meel. Dit verzuurde deeg kun je vervolgens gebruiken als rijsmiddel om brood mee te bakken. Tijdens de workshop desembrood bakken komen alle stappen van het bakken met desem voorbij en laat ik je zien hoe je dit thuis, ook met weinig apparatuur kunt doen. Je leert je eigen desem maken en onderhouden, het kneden van je deeg, het vormen van je brood en natuurlijk het bakken.
Bij deze workshop ligt de nadruk op alles wat er te vertellen is over desem en het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. En uiteraard mag je het brood gebakken tijdens de workshop lekker mee naar huis nemen! Wij zullen tijdens de workshop werken met tarweproducten, en producten die minimale sporen van noten kunnen bevatten. Deze workshop is dus niet geschikt voor mensen met een gluten intolerantie of allergie. Mensen met een noten allergie kunnen in principe gewoon deelnemen, maar de broden die we tijdens de workshop bakken kunnen dus sporen van noten bevatten. Kosten zijn €55 p.p.

DESEMBROODWORKSHOP

DATUM: 20 APRIL 2019
LOCATIE: BAMMETJE BAKERY, UTRECHT
TIJD: 09.00-12.00 UUR

Desem is een mengsel van bloem of meel en water dat je een aantal dagen laat fermenteren. Tijdens die dagen verzuurd het deeg door de micro-organismen in de meel. Dit verzuurde deeg kun je vervolgens gebruiken als rijsmiddel om brood mee te bakken. Tijdens de workshop desembrood bakken komen alle stappen van het bakken met desem voorbij en laat ik je zien hoe je dit thuis, ook met weinig apparatuur kunt doen. Je leert je eigen desem maken en onderhouden, het kneden van je deeg, het vormen van je brood en natuurlijk het bakken.
Bij deze workshop ligt de nadruk op alles wat er te vertellen is over desem en het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. En uiteraard mag je het brood gebakken tijdens de workshop lekker mee naar huis nemen! Wij zullen tijdens de workshop werken met tarweproducten, en producten die minimale sporen van noten kunnen bevatten. Deze workshop is dus niet geschikt voor mensen met een gluten intolerantie of allergie. Mensen met een noten allergie kunnen in principe gewoon deelnemen, maar de broden die we tijdens de workshop bakken kunnen dus sporen van noten bevatten. Kosten zijn €55 p.p.

LOCATIE

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Nederland

CONTACT

+31 6 457 81 733
info@bammetjebakery.nl
www.bammetjebakery.nl

INFO

Bammetje Bakery
kvk 68155891
btw 202055930B01